I tätt samarbete med kunden har Mobiplus kunnat skapa anpassningar för att se till att den tekniska lösningen hela tiden stödjer de affärsprocesser John Henric arbetar i.

Om John Henric

John Henrics utbud av accessoarer för män innefattar såväl traditionella accessoarer som moderna klassiker med lyxig och elegant touch, traditionellt hantverk, bra passform och komfort. Detaljer, enkla snitt och perfekt balans är ingredienserna i John Henric-looken. John Henrics butiker och e-handel har haft en stark tillväxt de senaste 5 åren och har redan blivit ett varumärke att räkna med.

Utmaningen

John Henric gör en tillväxtresa där utmaningen har varit att leverera ett tekniskt stöd som levererar hög nytta i förhållande till kostnaden och där det finns möjlighet att för lösningen att växa med kunden. Uppföljning, synkroniserad varu- och kundinformation samt möjligheten till att snabbt anpassa lösningen till förändrade behov har varit i fokus.

Lösningen

Genom att leverera ett butiksdatasystem med en bred funktionalitet har man kunnat vara förberedd på nya behov och utmaningar som uppstått. I tätt samarbete med kunden har Mobiplus kunnat skapa anpassningar för att se till att den tekniska lösningen hela tiden stödjer de affärsprocesser John Henric arbetar i. Tack vare Mobiplus stora erfarenhet av detaljhandelskunder har vi kunnat agera bollplank i att utveckla dessa processer för detta spännande nya detaljhandelsföretag i tillväxt.

Lösningar: Affärssystem, E-handel, Kassasystem

‹ Tillbaka