Mobiplus gick igenom all dokumentation från Tommy Hilfigers huvudkontor och satte upp en butikslösning som fungerade på det sätt som den svenska franchisetagaren ville.

Om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger är ett världskänt designer lifestyle brand som har en stor bredd av olika kollektioner för såväl dam, herr och barn. Under varumärket säljs utöver kläder även accessoarer, skor, sportkläder, parfym, klockor, glasögon och heminredning. I Sverige drivs Tommy Hilfiger på franchise och det är dessa butiker Mobiplus arbetar med.

Utmaningen

Tommy Hilfigers svenska butiker ville arbeta med en svensk leverantör för att ha tillgång till svensk service och personal. Samtidigt krävde huvudorganisationen en hög grad av integration till deras centrala system gällande inköp, order, rapportering och kundklubb.

Lösningen

Mobiplus gick igenom all dokumentation från Tommy Hilfigers huvudkontor och satte upp en butikslösning som fungerade på det sätt som den svenska franchisetagaren ville. Samtidigt uppfyllde de integrationskrav som fanns centralt. Butikerna administreras nu även från ett webbgränssnitt där all information finns tillgänglig.

Lösningar: Kassasystem, Konsultation

‹ Tillbaka