Blir du imponerad av dem som lyckas med marknadsföring i sociala medier? Vill du veta vad som är hemligheten? Planering och en väl genomtänkt marknadsstrategi.

Bygga varumärke, öka försäljning, produktlansering. Sociala medier är en viktig kanal att använda sig av men det gäller att göra det på rätt sätt. Men hur strategisk är du? När det kommer till sociala medier är strategi och planering a och o. Inte helt lätt att få till, men om du inte har en väl genomtänkt idé bakom varje post missar du poängen.

För att lyckas behöver du visa rätt innehåll för rätt kund i rätt tid.

Du behöver känna dina följare så väl att du förstår vad de tänker, hur deras shoppingbeteende ser ut och varför de valt att följa dig. När du annonserar på sociala medier måste du ta hänsyn till om du riktar dig till dina befintliga kunder eller nya, men också vart i kundresan de befinner sig. Om du visar fel budskap vid fel tidpunkt kan du skrämmas och tappa en kund.

Varje inlägg och annons behöver analyseras enskilt men också sättas in i det större sammanhanget. Sociala medier är inte en isolerad händelse utan behöver planeras och synkas med dina kampanjer i nyhetsbrev, smsutskick, Google-annonser och den fysiska butiken.

Låter det komplicerat?

Vi ser detta som en utmaning och älskar att hjälpa dig som kund att synas. Vi erbjuder dig hjälp med att såväl producera innehåll som att publicera inlägg, skapa annonser, profilering mm på Facebook, Instagram, LinkedIn och alla andra härliga sociala kanaler.

Kontakta oss så hittar vi ett upplägg som passar dig.

Så vad väntar du på?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!