Oavsett vilka tjänster eller produkter vi pratar om måste dessa skapa förbättring eller lösa problem hos våra kunder, annars faller hela vårt syfte

Genom att alltid utgå från vilken utmaning, stor eller liten, som vår kund behöver hjälp med, försöker vi hitta det smartaste och bästa sättet att lösa just den unika utmaningen.

Mobiplus är en samling av tidigare fristående företag som numera agerar gemensamt, detta för att lättare kunna samordna många delar av den digitala affären. Det gör att vi kan erbjuda en större enkelhet för våra kunder.

Vi erbjuder såväl etablerade som specialutvecklade systemlösningar inom handel, e-handel och affärssystem. Dessutom marknadskommunikation genom att skapa innehåll, sökmotoroptimering, digital annonsering, medieplanering och mycket annat. Till sist tar vi även ansvar för att helheten fungerar hos våra kunder genom egna driftslösningar, rätt hårdvara och en fantastisk support.

Genom att ta ansvar för helheten hos många av våra kunder har vi dessutom kunnat erbjuda dem ett större mervärde. Med vår hjälp kan de samla beslutsunderlag från en mängd olika delar av verksamheten i form av data, vilket ger möjlighet till snabbare, bättre och mer faktabaserade affärsbeslut.

Vår kund är en verksamhet med stora ambitioner men som ofta saknar en fullt utvecklad egen IT- eller marknadsavdelning. Många av våra kunder väljer istället att lämna ut flera av dessa funktioner till oss. Med över 4000 kunder har vi såklart kunder i de flesta branscher men två som sticker ut är detaljhandel och konstruktion.

Vårt växande team av ca 35 specialister, alla med olika bakgrund och erfarenheter, förenas i ambitionen att använda all vår kunskap för att lösa våra kunders digitala affärsutmaningar på det mest effektiva sättet. Vi strävar alltid efter att vara strategiskt drivna, kreativt styrda, teknikvänliga och mänskligt besatta. Med våra kunder jobbar vi i tvärfunktionella team och vi investerar ständigt tid till att utveckla våra kunskaper och till trendspaning.

Låter detta som din nya digitaliseringspartner eller din nästa arbetsplats? Hör av dig eller kom förbi något av våra kontor, vi har jättegott kaffe!

Så vad väntar du på?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!