Din logo är ditt signum. En igenkänningsfaktor. Kanske det viktigaste ditt företag har. När såg du över din logo och grafiska profil senast?

Men när logon är så stor del av företagets identitet ska den väl inte ändras, tänker du kanske. Just därför ska du ändra den. Om du tänker att varv till så kommer du på att välkända varumärken uppdaterar sin logo och profil med jämna mellanrum.

För att hänga med i trender. För att visa att de är ett företag som utvecklar sig.

Och du vill väl inte vara sämre?

Välkända företag har blivit det av en anledning så just när det gäller profilering och marknadsföring kan du med fördel snegla på hur de gör. Framförallt handlar det om att via en enhetlig image i alla kanaler. Samma logo, typsnitt, färgkoder mm.

Men bakom en framgångsrik profilering ligger mer än att spontant välja ett typsnitt och ett antal färger och köra på. Det är noga utarbetat för att sända ut rätt signaler. Står företaget för framåtanda och lekfullhet eller tradition och pålitlighet?

Att hjälpa företag att hitta sin rätta identitet i den grafiska profilen är en av våra specialiteter.

Med kreativitet, lekfullhet och fräscha idéer presenterar vi förslag som får dig på fall. Låt oss ge ditt företag lite omtanke med en ny profil och hela din verksamhet kommer få sig en boost.

Så vad väntar du på?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!