Hur rolig kan en kassa bli tänker du säkert?

Det beror på.

Låt ditt kassasystem sköta kundutskick, bokföring och e-handel. Tekniken rusar framåt och dagens system kan så mycket mer än att vara en kassa, sköta lagerhantering och betalning. Väljer du oss som partner kommer vi maxa din kassa så den driver din verksamhet framåt. Och vad kan vara mer glädjande i ett företag än ökad försäljning?

Låt oss börja från början
Vad vet du om dina kunder?

Så många frågor.

Vi hjälper dig att besvara dem

Mobiplus ger dig rätt verktyg för att definiera dina målgrupper och kartlägga deras beteende. Genom att veta vad du tjänar pengar på är det lättare att både göra träffsäkra inköp i framtiden och skapa lyckade kampanjer som du baserat på faktisk data.

Vi ser oss som ett team och gör allt för att dina kunder ska få den bästa köpupplevelsen samtidigt som vi förenklar din vardag som handlare.

Mobiplus är en oberoende leverantör av kassasystem. Det innebär att vi kan installera den lösning som passar dig och butiken/butikerna bäst. Vi har hela marknadens spektra att välja bland plus en egen utvecklingsavdelning att ta till hjälp. Det ger oss unika möjligheter att hitta exakt rätt lösning för er verksamhet.

Så vad väntar du på?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!