Mobiplus levererade ett butiksdatasystem integrerat till Skånetrafikens biljettsystem vilket minimerar fel mellan systemen. Man skapade även en integration till det kupongsystem som finns i Skånetrafikens app.

Om Skånetrafiken

Skånetrafiken är en del av Region Skåne vars uppdrag är att driva kollektivtrafiken i Skåne. Skånetrafiken ansvarar för bussar, tåg och serviceresor i Skåne och varje år görs ca 160 miljoner resor. Varje dag reser cirka 250 000 personer med någon av Skånetrafikens 14 000 dagliga turer med bussar och tåg.

Utmaningen

Skånetrafiken hade ett föråldrat försäljningssystem i sina kundcenter som innebar mycket manuellt arbete och som inte var framtids säkrat för att kunna jobba mot Skånetrafikens nya kundsystem och app. Man behövde även stöd för att lösa in kuponger för att få bättre koll på resor som kompenseras via resegarantin.

Lösningen

Mobiplus levererade ett butiksdatasystem integrerat till Skånetrafikens biljettsystem vilket minimerar fel mellan systemen. Man skapade även en integration till det kupongsystem som finns i Skånetrafikens app för en så sömlös och enkel kundupplevelse som möjligt.

Lösningar: Kassasystem, Konsultation, Omnichannel

‹ Tillbaka