Vår plattform kombinerar det bästa av två världar – enkla, snabba sms med hög öppningsfrekvens och trendigt designade e-postutskick fullspäckade med intressant innehåll som lockar till klick.

Sköta själv eller få hjälp med både innehåll och utskick? Du väljer.

Vi anpassar tjänsten efter dina önskemål.

Två av de mest effektiva sätten att nå ut till dina kunder med information, erbjudanden och kampanjer är via sms och e-post.

Med vårt smarta kampanjverktyg får du tillgång till båda två i ett. Snabbt, smidigt och enkelt.

I verktyget kan du planera och tidsinställa dina utskick. Skapa listor, filtrera utifrån kunddata och skicka till precis de mottagare du önskar. Analysera och följ upp resultatet. Du bestämmer själv om du vill använda sms, nyhetsbrev eller både och.

Vi finns nära tillhands och hjälper dig med allt från att importera en lista med nya nummer och schemalägga ett utskick till att formulera texten i ett sms. Är du osäker på vilken tid som passar för ett utskick? Vi kommer gärna med tips och råd. Att du lyckas med dina kampanjer är vårt mål och med vårt driv är vi säkra på att nå det.

Vi finns nära tillhands och hjälper dig med allt från att importera en lista med nya nummer och schemalägga ett utskick till att formulera texten i ett sms.

Är du osäker på vilken tid som passar för ett utskick?

Vi kommer gärna med tips och råd.

Att du lyckas med dina kampanjer är vårt mål och med vårt driv är vi säkra på att nå det.

Så vad väntar du på?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!