Mobiplus levererade e-handelsplattform för att bredda försäljningskanalerna för Sleipner By Sweden och därmed nå ut till nya målgrupper med sina skinnväskor av mycket hög kvalitet.

Om Sleipner By Sweden

Göteborgsbaserade Sleipner By Sweden startades 2018 av bröderna Peter och Patric Janson tillsammans med designern Peter Drakö. Företaget är ett spännande samarbete mellan svensk design och anrikt traditionellt sadelmakeri från Nicaragua. Tidlös funktionell design gjort i premiummaterial har gjort att Sleipner By Sweden seglat upp som en populär aktör inom bland annat skinnväskor och läderaccessoarer.

Utmaningen

Utmaningen hos Sleipner By Sweden var att bredda säljkanalerna och utveckla en attraktiv lösning nätet. För att nå ut till en bredare målgrupp samt behålla retention hos befintliga kunder behövdes en kombination av butikshandel och e-handel. Då det inte fanns kunskap inom e-handel fick Mobiplus uppdrag att ta fram en behovsanpassad e-handelsbutik.

Lösningen

Genom att fokusera på kundens viktigaste önskemål samt ta fram en stilren och funktionell design i linje med Sleiper By Swedens varumärkesprofil skapades en e-handelsbutik som ger företaget möjlighet att bredda sin räckvidd och öka sin försäljning.

Lösningar

E-handel

‹ Tillbaka