För att hålla nere både kostnader och administrativ tid för Din Baby så levererade Mobiplus en omni-lösning där e-handel och butik talar med varandra.

Om Din Baby

Din Baby i Partille är barnbutiken för den som vill köpa barnvagn i Göteborg. Med ett mycket professionellt och personligt bemötande hjälper de kunden att välja bilbarnstolar, leksaker, barnkläder, skötväskor, barnmöbler och mycket annat. Din Baby finns både på nätet och i butik.

Utmaningen

Din Baby var i en utvecklingsfas där de skulle börja med e-handel i kombination med sin butik, för att nå fler kunder samt att kunna erbjuda sina befintliga kunder att göra sina beställningar både i butik och på nätet. Samtidigt skulle det vara enkelt för de båda ägarna att administrera butikerna med ett lager.
Då de inte hade någon kunskap sedan tidigare inom e-handel så Mobiplus fick i uppdrag att hjälpa till med att hitta en behovsanpassad lösning med butiksdatasystem och e-handel.

Lösningen

För att hålla nere både kostnader och administrativ tid för Din Baby så levererade Mobiplus en omni-lösning där e-handel och butik talar med varandra. På så sätt kan de enkelt arbeta med lager och orderhantering i ett och samma system. Detta sparar dem mycket tid i sin verksamhet.
Mobiplus har också, tillsammans med Din Baby, suttit med i utvecklingsfrågor med deras systemleverantörer, för att ta fram kundanpassade framtidslösningar.

Lösningar: E-handel, Kassasystem, KonsultationOmnichannel

‹ Tillbaka