Genom en noggrann konsultation och behovsanalys kunde Mobiplus leverera ett butiksdatasystem med bred funktionalitet för framtida expansionsmöjligheter.

Om Alvhem

Alvhem Mäkleri & Interiör är mäklarfirma i Göteborg som har tagit steget längre för att kunna erbjuda sina kunder en helhetslösning för deras drömhem. Det är bland annat därför Alvhems så kallade kontor också är inredningsbutiker. Alvhem är en lokal aktör som snabbt vuxit sig stor inom både mäklartjänster, hantverkare, fotografer, kommunikatörer och inredning.

Utmaningen

I samband med att Alvhem skulle öppna sin andra butik så kände de att de behövde ta in en IT-partner som kunde hjälpa dem med att administrera och leverera deras butikssystemlösning.

Lösningen

Genom en noggrann konsultation och behovsanalys kunde Mobiplus leverera ett butiksdatasystem med en bred funktionalitet. Detta för att kunna lägga grunden för Alvhems båda butiker samt möjliggöra en systemlösning för en eventuell expansion eller e-handel.

Mobiplus har också, tillsammans med butiksansvariga, tagit fram rutiner och processer kring arbetet och rollfördelningen, kring lager- och artikelhantering. Mobiplus arbetar fortsättningsvis aktivt tillsammans med Alvhem för vidareutveckla arbetsprocesserna i sitt system.

Lösningar: Kassasystem, Konsultation

‹ Tillbaka