Evanette är en underklädeskedja med e-handel samt 14 butiker runt om i Sverige. Vi har sedan 2009 varit systempartner och arbetat nära dem i frågor som rör hela vårt tjänsteutbud.

Om Evanette

Evanette är en underklädeskedja med e-handel samt 14 butiker runt om i Sverige. De inriktar sig till kvinnor i alla former och har Sveriges största storleksutbud av bad- och underkläder.

Utmaningen

Evanette arbetade manuellt med sina artiklar, både för sina externa och egna varumärken, och hade ingen bra uppföljning på försäljningsstatistiken. Man ville också komma igång med e-handel för sitt egna märke Saltabad.

Lösningen

Vi har sedan 2009 varit systempartner och arbetat nära Evanette. Vi implementerade först kassasystemet Nutid samt utvecklade ett webbaserat systemstöd där huvudkontoret i realtid kan se försäljningen i butikerna samt aktuellt lagersaldo. Idag kan de med hjälp av handdatorer plocka artiklar på huvudkontoret och fylla på varor i butikerna. Deras leverantörer av externa varumärken får varje dag automatiska påfyllnadsfiler som minimerat det administrativa arbetet för Evanette. Vi har också integrerat det webbaserade systemet med deras nya WooCommerce e-handel från vår partner Eloge. Där lagerstatus, artiklar med mera synkroniserar i realtid.

Samarbetet med Mobiplus har fungerat väldigt bra genom åren. Vi har en långsiktig partner som kan bistå oss i den snabba digitalisering och utveckling som sker inom handeln. De har alltid en bra och rak kommunikation och tar ett helhetsansvar som vi verkligen gillar! Jag skulle starkt rekommendera dem till andra.

Louis Nachmansohn (Evanette AB)

Lösningar: Affärssystem, E-handel, Kassasystem, Konsultation, Omnichannel

‹ Tillbaka