Sms- utskick, sms- reklam eller marknadsföring via sms – Kärt barn har många namn

Idag är dina kunder alltid på språng och vad är då smidigare än att göra ett sms-utskick till dem med lockande erbjudanden, nyheter eller påminnelser? Mobilen är för de flesta en bästa vän och även om den inte används för stunden är den aldrig långt borta utan nära till hands ifall om något skulle ske.

Vad sägs om att kunna samla ihop dina kunder i anpassade listor, tidsinställa utskick och därefter utvärdera hur sms- utskicket lyckades? Smidigt, enkelt och ett smart sätt att nå ut till dina kunder. Du kan planera i tid och dina kunder får ditt sms var de än är eller vad de än gör.

Vår sms- tjänst sammanför dig och dina kunder genom ett ”pling”

Utmana dina konkurrenter med en smart strategi, komplettera din marknadsföring med sms-utskick och ligg steget före. Påminn dina kunder om att du och ditt företag finns, var smart. Planera, ha framförhållning, skicka och utvärdera. Det allra bästa med denna tjänst är att antingen känner du att du har koll på läget och hanterar både import av nummer samt utskick själv eller så samarbetar vi. Vi hjälper dig med både planering och utskick, du bestämmer och vi åstadkommer.

Låter inte detta fantastiskt?

Så vad väntar du på?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!