Visste du att e-postutskick fortfarande är den kanske mest effektiva marknadsföringskanalen? Så hur kan du sticka ut?

Vårt råd är – bli personlig och var unik.

Att skicka kampanjer via e-post kan kännas mossigt och bakåtsträvande. Ändå skickas det massvis nyhetsbrev och kampanjer via e-post varje dag. Det har sina enkla förklaringar; billigt och effektivt. Det som är utmaningen med e-post är att sticka ut i mängden. Med vår plattform kan du enkelt göra det.

Personligt och unikt handlar om att ta vara på data. Använd det du vet om dina kunder och anpassa utskicken så de innehåller det som varje kund är intresserad av. Berätta om nyinkommet i ett klädmärke som de gillar, att det är kampanj på den där TV’n de spanat in eller släppts en ny bok med favoritförfattaren. Glöm inte heller att hälsa vid namn i utskicken och uppmärksamma födelsedagar.

Ta hjälp av proffs så får du ut mer av varje kampanj. Vi är inte bara din leverantör av ett e-postverktyg utan en partner som hjälper dig att öka din försäljning. Använd oss som bollplank för tänkta kampanjer. Lockar denna ämnesraden till köp? A/B-test med olika bilder? Hur ska jag segmentera data? Vi kommer med ärlig feedback och kreativa idéer så att du kan förbättra dina utskick. Tänk vad kul det kan bli. Det är väl lika bra att börja redan nu?

Så vad väntar du på?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!