Är du duktig på att skriva, intresserad av sökmotoroptimering och trivs med att hjälpa kunder?

Vi söker dig som är van att skriva innehåll till webbsidor, bloggar och sociala medier. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat på mediabyrå, webbyrå eller liknande och har god kunskap om branschen. Tidigare arbete med SEO är meriterande. Det är ett plus om du är certifierad av Google för Google Analytics och/eller Google Adwords.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, är kreativ och noggrann. Vi ser att du har lätt för att lära och gillar att ha kontakt med kunder främst via telefon och e-post. Våra kunder finns inom olika branscher och det är viktigt att du kan anpassa dig både i samtal med kund och i texterna för webben beroende på kund.

Beskrivning av tjänsten
Som webbredaktör i MobiPlus team kommer du att skriva texter till webben baserat på intervjuer och samtal med kunder, samt via e-post. Du kommer att arbeta med att förbättra sökmotoroptimeringen på webbsidor och förklara resultatet för kunden. I tjänsten ingår även att ge kunder hjälp, support och demonstration av våra olika system för e-handel, hemsidor, e-post, nyhetsbrev och SMS.

MobiPlus är en helhetsleverantör för digital marknadsföring med kontor i Dalsjöfors, strax utanför Borås.

Vi verkar inom marknadsföring, IT, media och är stolta över vår kundsupport.

START: Omgående
PLATS: Dalsjöfors, Borås
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

KONTAKT: jobb@mobiplus.se
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningar löpande.

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV och löneanspråk.

Vi ser fram emot att höra av dig.

‹ Tillbaka