Victor Jacobson – Account manager på Mobiplus AB


För oss på Mobiplus är kunden alltid i fokus och vi strävar efter att leverera de bästa tänkbara tjänsterna och produkterna för deras behov. För att lyckas har vi ett härligt team av medarbetare som tillsammans arbetar mot målen, och nu får ni chansen att lära känna oss lite bättre!

Berätta om din roll på Mobiplus. Hur länge har du jobbat här och hur kom du i kontakt med företaget?

Jag har arbetat med försäljning sedan 18-års åldern och jag fick min första kontakt med Mobiplus under min tid hos Retailsolutions, där jag jobbade med kassasystem och affärslösningar. Efter några år kom jag i kontakt med Mobiplus igen och försäljningschefen Simon Johansson. Nu jobbar jag som account manager där och trivs jättebra!

Hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?

Det finns inga vanliga dagar och det kan se helt olika ut. För mig är det viktigt att träffa kunderna face-to-face och det kvittar om de finns i närheten eller om jag måste resa flera mil. När det handlar om våra lösningar och system är det viktigt att träffa kunden och veta deras behov, något som är A och O idag!

Vad jobbar du med just nu?

Min roll är väldigt bred och jag jobbar i princip med alla våra produkter. Jag försöker även att hjälpa och stötta våra medarbetare, så att hela teamet går framåt.

Vad tycker du kännetecknar Mobiplus som företag?

Det är att vi arbetar med att skräddarsy tjänster utifrån varje kund istället för att använda färdigpaketerade lösningar. Våra produkter styrs av deras behov och Mobiplus signum är att alltid bli bättre med fler lösningar mot våra kunder.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Att det är väldigt blandat med olika saker att göra och att alla dagar är annorlunda. Ibland sitter jag på vägen till kund och ibland sitter jag på kontoret. Och jag gillar när det är högt i tak samt att allas åsikter ska räknas in så det inte bara är bolaget som styr.

Vilka är de största utmaningarna i din roll?

I tjänsten som account manager gäller det att ha en förmåga att förmedla våra tjänster till kund där de ser fördelarna med att ha Mobiplus som leverantör, på ett sätt som alla förstår.

Vad är det som gör att du trivs med att jobba hos Mobiplus?

Hela biten med försäljning är rolig och framförallt att vi är ett bolag som ligger i framkant. Vi vill alltid bli bättre och vi utvecklas hela tiden. Vilket är viktigt för mig!

Hur skulle du förklara Mobiplus för någon som inte jobbar här.

Jag tycker det är en organisation som inte arbetar efter skarpa rutiner med hierarkiska vanor, där en person bestämmer. För här hjälps verkligen alla åt för att det ska bli en bra arbetsplats. Mobiplus är ett företag med spännande digitala tjänster och IT-lösningar med en vilja att alltid bli bättre.

Vilka egenskaper har en bra säljare tycker du?

Det som spelar roll är att man alltid försöker göra sitt bästa och vara lyhörd mot kunden och få till bra lösningar som passar dem.

Om du skulle förklara för en kund –varför skulle de välja Mobiplus som leverantör?

Just beroende på vad de är intresserade av så finns det väldigt hög kompetens in-house. Det är även vår möjlighet att skära ner fem leverantörer till bara en och att vi är ett stort team bakom för att göra våra produkter och tjänster bättre. Vi är ett bollplank mot våra kunder om hur de ska lyckas i sina affärssystem med smarta lösningar och vi finns i den digitala sfären.

‹ Tillbaka