Denna gång är det en ny medarbetare som ni ska få lära känna lite bättre. Har ni kanske ringt Mobiplus support någon gång så kan det ha varit Jenny som svarat och guidat er. Eller så har hon hjälpt till med arbetet kring Google Ads och SEO. Jenny studerar på Yrkeshögskolan i Borås och blir klar i år och hon har avklarat sina två LIA-praktiker hos Mobiplus och kommer fortsätta där efter examen. Med andra ord ett glatt och välkommet tillskott i teamet som ni kommer få se mer av.

Berätta om din roll på Mobiplus. Hur kom du i kontakt med företaget och hur ser dina tidigare erfarenheter ut?

Jag studerar till Digital Business Developer på Yrkeshögskolan i Borås och jag gjorde min första LIA-praktik hos Mobiplus under hösten 2018. Sedan dess har jag arbetat 1-2 dagar i veckan och nu gör jag min andra LIA-praktik där och tar examen i maj.

Hur ser en vanlig dag ut på jobbet för dig?

Jag har fullt upp med att lära mig och fördjupa mig inom Google Ads och SEO. Jag jobbar även med andra uppgifter som återkoppling till kunderna och att kolla av hur det går för dem. Det är viktigt att visa att vi finns här om det skulle vara något.
När vi har byggt och levererat en hemsida till kund är det viktigt att ett antal veckor efteråt, kolla så att allt fungerar som det ska. Vi brukar ha en halvårs-återkoppling och visa att vi finns om det uppstår några frågor, via mail eller telefon.

Vad jobbar du med just nu?

Jag förbereder mycket inför min kommande yrkesroll, eftersom jag är klar i maj. Jag jobbar även mycket med Google Ads, sökmotoroptimering och jag analyserar hemsidor samt kommer med åtgärdsförslag.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Det jag gillar mest är att jag lär mig nya saker hela tiden och det är samtidigt väldigt intressant. Jag trivs väldigt bra med kollegorna och det är alltid roligt att komma till jobbet.

Vad är det som gör att du trivs med att jobba hos Mobiplus?

Det är personalen här som gör att det blir en väldigt skön och familjär arbetsmiljö. Som praktikant har jag blivit bra omhändertagen, jag har fått bra hjälp av kollegorna och de har tagit sig tiden att lära mig och ge mig feedback.

Hur skulle du förklara Mobiplus för någon som inte jobbar här.

Det är en komplett webbyrå som samtidigt är en helhetsleverantör av flera olika avdelningar med en fullständig support. Mobiplus erbjuder även fysiska kassasystem och allt det viktiga runtom.

Varför skulle en kund välja Mobiplus som leverantör?

Just för att vi är en helhetslösning och att vi har väldigt god kundvård. Vi bryr oss om våra kunder och känner att de är det som är viktigast för oss.

‹ Tillbaka